Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

napelemes lámpa

 

Kültéri napelemes lámpa Fényt a sötétségbe!

 

Fényt a sötétségbe, kábelek nélkül!

Nincs rosszabb, mint mikor mindkét kezünk tele van különböző szatyrokkal, táskákkal és meg kell keresnünk a kulcsunkat, hogy bejussunk a házba.

De mi van akkor, ha nincs a házon kivezetve egy vezeték sem, ahová beköthetnénk egy lámpát, és kültéri konnektorunk sincs?

 

Használja fel a nap energiáját éjszakai világításához!

Mivel napelemes, nem igényel további költséget az üzemeltetése és még környezetbarát is.

Gyorsan és könnyen felszerelhető és beüzemelhető.

Nagyszerűen bevilágítja a kisebb tereket, udvarokat, bejárati ajtót, kapukat és a garázs előtereket.

Mozgásérzékelő hatótávolsága: kb.3m

Tulajdonságok: - Solar panel: 0.55W - Akkumulátor: Li-ion 3.7V ~ 1200 mAh - Éjszakai szenzor: <10 lux - Vetítési szög: 120° - Vetítési távolság: 3 méter - Kapcsolási mód: Ki/Automatikus - PIR és éjszakai szenzor - Akár 4-6 órán át működik - 20 db led - Méret: 95 x 124 x 48 mm

A törvényben meghatározott 14 napos elállási lehetőséget a cukiajandek.hu önkéntesen kiegészíti Önnek további 16 nappal, ezzel 30 napot adva arra, hogy kényelmesen és nyugodtan vásároljon.
 
Az elállási jog a termék átvételétől számított 30 naptári napon belül érvényesíthető, ami azt jelenti, hogy amennyiben Ön nem elégedett a vásárolt termékkel, és ezt 30 napon belül felénk jelzi, és a terméket üzletünkbe visszajuttatja, akkor a cukiajandek.hu visszatéríti a teljes vételárat.
Ha a fent említett 30 napos elállási jogával szeretne élni, vagy bármilyen minőségi kifogása, észrevétele lenne rendelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a info@cukiajandek.hu e-mail címen és a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk megoldást találni kérdésére.

1 db vásárlása esetén 3490 Ft/db 

2 db vagy több esetén 2990 Ft/db

Webáruház készítés